Behandelprotocol corona-virus (COVID-19) (2)

Geachte heer of mevrouw, Gelukkig mag ik u weer ontvangen! Omdat het corona virus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsorganisatie en het RIVM bepaalde adviezen opgesteld voor uw en mijn veiligheid. Ik verzoek u deze te lezen en te respecteren. Mede hierom, mail/app, ik u een vragenlijst een dag vóór de afspraak. Gelieve deze naar waarheid in te vullen en voor de afspraak aan mij te retourneren.

BLIJF THUIS (OF BEL BIJ TWIJFEL) ALS U ZICH ZIEK VOELT OF IN CONTACT BENT GEWEEST MET MENSEN DIE CORONA HEBBEN.

Er worden geen kosten in rekening gebracht bij afmelding op het laatste moment.

Adviezen

 • Geef geen hand bij binnenkomst.
 • Ik zal de deur van de behandelkamer voor u open doen
 • Direct bij binnenkomst handen desinfecteren met desinfectans(aanwezig in de praktijk)
 • Kom zo kort mogelijk voor de afspraak in de praktijk, maximaal 5 minuten (indien u eerder dan 5 minuten aanwezig bent, gelieve te wachten in de auto of buiten)
 • Er is wisseltijd gepland tussen de cliënten, zodat er geen kruising plaatsvind
 • Ga voor de afspraak thuis naar het toilet
 • Houd 1,5 meter afstand in de praktijk
 • Kom zoveel mogelijk alleen
 • Raak zo min mogelijk aan in de praktijk
 • Neem zo min mogelijk spullen mee en stop uw spullen die niet noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak
 • Hoest en nies in de binnenzijde van uw elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg in de prullenbak

Ik probeer zo goed mogelijk zorg te dragen voor een schone praktijk. Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de behandelbank, gebruikte instrumenten, deurklinken en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Tevens zal ik mijzelf aan een strikt hygiëneprotocol houden en na iedere cliënt mijn handen wassen en desinfecteren. Mocht u het prettig vinden dat ik handschoenen en/of een mondmasker draag, kunt u dit altijd kenbaar maken. Indien u dit niet aangeeft, zal ik op basis van uw medische achtergrond en leeftijd een inschatting maken of het nodig is. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, kunt u altijd contact opnemen. Ik kijk ernaar uit om u (weer) te zien in de praktijk. Tot dan!

Met vriendelijke groet, Lyanne Jongert

Het concept van de Mesologie is gebaseerd op fundamentele principes:

 • Het menselijk organisme is een functionele eenheid De mens staat in voortdurende wisselwerking met zijn omgeving. In reactie op deze wisselwerking reageert het organisme telkens als een eenheid. Deze reactie uit zich in de verschillende aspecten van het menselijk functioneren (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en existentieel
 • Er is altijd samenhang tussen functie en dysfunctie De Mesologie heeft betrekking op fysiologische patronen, die zich in functie en dysfunctie manifesteren als symptomatische veranderingen. De onderlinge samenhang is te zien aan de diagnostische kenmerken. Deze vormen de uiting van de reactie van de totale functionele eenheid. Met andere woorden: de structuren (gewrichten, spieren, huid, etc.) ondergaan symptomatische veranderingen (klachtenbeeld) bij inwendige aandoeningen. Door de samenhang tussen functie en dysfunctie vast te stellen, is de diepere oorzaak te herleiden (systeemtransparantie); pathologie is een functionele aanpassing
 • Het menselijk organisme bezit zelfregulerende krachten De mens kan zich voortdurend aanpassen aan zijn veranderende omgeving. Natuurlijke krachten stimuleren of herstellen de gezondheid en zijn gericht op herstel van het dynamisch evenwicht.

Ik bel zo spoedig mogelijk

Verzend

Ik bel zo spoedig mogelijk

Verzend

Afspraak

Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk. De kosten van een consult bedragen € 91,-

Bereikbaarheid

Buslijn 81 stopt op 50 meter van de praktijk. Vlakbij is voldoende gratis parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is niet in de Pasteurstraat maar op het plein met de Vomar.

Zorgverzekering

Een ruim aanbod van verzekeraars vergoedt de kosten van mesologie. Zie Vergoedingen Mesologie

Brug tussen alternatieve en reguliere geneeskunde

Juiste diagnose door een brede kijk op de gehele mens. Vanuit reguliere geneeskunde, homeopathie en psychologie leiden tot een goede diagnose en juiste therapie.

Praktijk voor Mesologie

Lyanne Jongert-Paap

Pasteurstraat 14A 2041 VA Zandvoort

Telefoon

06 1093 0709

Email

lyanne.jongert@gmail.com

Zakelijk

KvK 34334632 -- BTW NL001169569B04